Alles over hielspoor

Alles over hielspoor

Afdrukken E-mail

Levensduur

Hoe lang gaan de zolen mee?
De werking van de Medicovi Twin-Heels steunzolen tegen hielspoor is ongeveer 6-8 maanden, afhankelijk van het gebruik. Intensieve belasting kan dit verminderen. Door slijtage ontstaan er microscopisch kleine gaatjes waardoor het water verdampt en de werking vermindert. Het verdient aanbeveling de steunzolen ook tijdens het sporten te gebruiken, de mogelijkheid dat dit de levensduur van de steunzolen bekort weegt niet op tegen de snelle verbetering van de klachten. 

Slijtage
De slijtage van de lagen is deels afhankelijk van hoe lang de Medicovi Twin-Heels steunzolen tegen hielspoor worden gebruikt en deels van de manier waarop de gebruiker loopt.
In principe is dit hetzelfde als de slijtage van autobanden, waarbij de slijtage afhankelijk is van het aantal gereden kilometers en de rijstijl.

Schoenen
Het is voorts van belang om gebruik te maken van goede schoenen met een stevige zool. Controleer uw (sport-)schoenen of hierin zich wellicht een afdruk van de voet gevormd heeft. Gebruik dit schoeisel niet meer en gebruik hierin in geen geval de Medicovi Twin-Heels hielspoor steunzolen. Loop op sportschoeisel niet langer dan strikt noodzakelijk.

Garantie op de Medicovi steunzolen
MEDICOVI ApS levert 6 maanden garantie op gebreken aan het materiaal, maar niet op slijtage. Er kan sprake zijn van een gebrek in de materialen als er na een tijd in de ene zool nog wel water is en in de andere niet meer. Als de waterinhoud in beide zolen echter tegelijk afneemt, dan is dit vanwege normale slijtage.

Op www.hielspoor.com staat een informatieve video over hielspoor

Tevens vindt u informatie over Medicovi Twin-Heels hielspoor steunzolen op www.hielspoor.comDirect bestellen? Klik hier

 

SKafit

Skafit Gezondheidproducten


www.hielspoor.nl