Alles over hielspoor

Alles over hielspoor

Afdrukken E-mail

Preventie

De Medicovi ‘TWIN-HEELS' Steunzolen voor gebruik bij hielspoor, zijn ontwikkeld voor gebruik bij hielspoorklachten. Zij nemen echter de oorzaak van hielspoor niet weg!

Draag geen schoenen met zachte zolen of een zacht voetbed. Gebruik de Medicovi Twin-Heels steunzolen tegen hielspoor in schoeisel met een stevige zool. Vernieuw sportschoenen regelmatig, in ieder geval in overeenstemming met het gebruik. Te veel / te lang gedragen schoeisel kan van invloed zijn op het ontstaan van hielspoor.
Loop in huis niet op blote voeten, daarentegen is het lopen op blote voeten in het zand wel aan te bevelen! Het gebruik van de Medicovi steunzolen is hiermee vergelijkbaar door de natuurlijke, volledige ondersteuning die de voet ondervindt.Wij adviseren, nadat verlichting van de hielspoor klachten is opgetreden, het gebruik van de Medicovi ‘FRONT' steunzolen of de 'A40' steunzolen. De Medicovi A40 steunzool is een unieke combinatie van voetbed en waterzool en staat garant voor een onvergelijkbaar draagcomfort. 
Naast de vele goede eigenschappen van deze zolen verkleinen deze steunzolen in sterke mate de mogelijkheid van terugkeer van de oorspronkelijke hielspoor klachten.

Op www.hielspoor.com staat een informatieve video over hielspoor

Tevens vindt u informatie over Medicovi Twin-Heels steunzolen tegen hielspoor op www.hielspoor.com


N.B. Bij een medische indicatie kunnen de hielspoor steunzolen onder de aanvullende verzekering bij een aantal zorgverzekeraars vallen. Raadpleeg hiervoor uw polis.


Direct Medicovi 'Twin-Heels' bestellen? Klik hier

Direct Medicovi 'Front' bestellen? Klik hier

Direct Medicovi 'A40' bestellen? Klik hier

 

SKafit

Skafit Gezondheidproducten


www.hielspoor.nl